5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN

Tijdens de 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN leren we je hoe je je gewichtstoename kan beheersen tijdens de OVERGANG EN MENOPAUZE door je VETVERBRANDINGSCAPACITEIT te verhogen

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

CARDIO OEFENINGEN

Cardio oefeningen helpen om af te vallen of het behouden van een gezond gewicht tijdens de overgang en menopauze. Ze verbranden calorieën en stimuleren de stofwisseling, waardoor je gemakkelijker een gezond gewicht kunt verkrijgen of behouden. Onze coaches kijken samen met jou welke oefeningen je graag doet en stellen een programma op maat op. Je traint op de loopbanden (stappen, snelwandelen, lopen), op de fietsen en op de roeitoestellen, dit zijn allemaal geweldige cardio oefeningen die je hele lichaam trainen en die je calorieën doen verbranden.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

KRACHTOEFENINGEN

Krachtoefeningen helpen bij het opbouwen van spiermassa en het verhogen van de stofwisseling, waardoor het lichaam meer calorieën verbrandt. Dit draagt bij aan gewichtsverlies (of het behoud van een gezond gewicht) wat op zijn beurt helpt om je gewicht onder controle te houden tijdens de overgang en menopauze. Tijdens de 5 weken cursus afslanken doe je 2x per week krachtoefeningen.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

(HER)STARTEN MET REGELMATIG BEWEGEN

We weten dat het niet eenvoudig is om te (her)starten met bewegen. Daarom organiseren we deze 5 WEKEN AFSLANK CURSUS.
De oefeningen (2x sessies per week gedurende 5 weken) zijn van korte duur en zijn variërend en uitdagend, zodat je bewegen leuk gaat vinden en blijft volhouden. Door op regelmatige basis deze oefeningen te doen, voorkom je gewichtstoename tijdens de overgang en menopauze.

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen

Indien je browser dit formulier niet ondersteunt, kan je jouw gegevens (naam, voornaam, postcode, telefoonnummer)
doorgeven via email: info@europeanfitnessacademy.be

BEWEGEN ALS MEDICIJN BIJ JE OVERGANG EN MENOPAUZE

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Je start met een GRATIS intakegesprek met de coach

Tijdens het intakegesprek met de coach wordt er gekeken naar je mogelijkheden en eventuele beperkingen, op basis hiervan wordt een individueel programma opgemaakt. Indien nodig worden de toestellen ingesteld op belasting nul, zodat je langzaam kan opbouwen.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Begeleiding door onze TOP coaches

De oefeningen worden je aangeleerd, je start steeds op je eigen niveau. Deze 5 WEKEN CURSUS is tevens de ideale instap manier om te (her)starten met bewegen. Iedereen kan dus deelnemen, ongeacht je conditie of (beweeg)niveau.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Begin- en eindmeting en je rapport na 5 weken!

Je traint 2x in de week gedurende 5 weken. De sessies vinden plaats tijdens de openingsuren van de club, zowel overdag als s’avonds en in het weekend. Je traint dus op de uren dat je het beste past. We starten met een cardioproef en een krachtproef. De toestellen worden voor je ingesteld op basis van je resultaat. Na 5 weken meten we je progressie en ontvang je je rapport.

Vermijd gewichtstoename tijdens je overgang en menopauze en (her)start met bewegen!

Voor wie is de 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN?

MET DEZE CURSUS LEREN WE JE GEZOND AF TE SLANKEN / JE GEWICHT TE BEHOUDEN MET OEFENINGEN VOOR BEGINNERS

Regelmatig bewegen tijdens de overgang en menopauze is een must voor het welzijn van vrouwen. Je hoeft niet elke dag zware inspanning te doen: ten zeerste aanbevolen wordt om te streven naar minstens 150 minuten matige intensiteit cardio oefeningen per week, of 75 minuten intensieve oefeningen (richtlijnen van de American Heart Association). Via deze cursus beweeg je 2 x in de week.

Wij weten ook dat het starten met bewegen lastig kan zijn.
Daarom organiseren we deze 5 WEKEN AFSLANK CURSUS.
De sessies zijn van korte duur en zijn variërend en uitdagend, zodat je bewegen leuk gaat vinden en blijft volhouden.

TIJDENS DEZE CURSUS AFSLANKEN ZAL JE JE VROLIJKER, FITTER EN ENERGIEKER VOELEN

Naast gewichtsbeheersing en een verbeterde botgezondheid, zorgt regelmatig bewegen tijdens de overgang en menopauze ook voor vermindering van opvliegers en stemmingswisselingen en een verhoogde energie en slaapkwaliteit. Op een verantwoorde wijze bewegen leidt dus naast een gezonder leven ook tot een aangenamer leven. En bovenop voel je je mentaal ook beter. Je bent vrolijker en energieker.
Onze coaches begeleiden en motiveren je gedurende dit 5 weken traject, zodat jij na 5 weken het resultaat ziet én voelt.

MET ONZE OEFENINGEN ZAL JE VETVERBRANDING GEGARANDEERD VERHOGEN

Met onze cursus afslanken zal je vetverbranding verhogen, niet alleen tijden de training, maar ook tijdens het herstel en de uren nadien, want spieren verbruiken ook in rusttoestand energie. Met een hoge vetverbranding verbruik je dus dagelijks meer energie, ook in rust!

STEL HET NIET LANGER UIT EN SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN, SPECIAAL OP JOUW MAAT GEMAAKT!

Deze 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN is een initiatief van EUROPEAN FITNESS ACADEMY met de steun van de BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA ❤️

© European Fitness Academy | European Fitness Academy is een geregistreerd merk | Voorwaarden Deelname | Disclaimer & Privacy