5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN

Tijdens de 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN leren we je hoe je gezond kan afslanken en zo je BLOEDSUIKERREGULATIE KAN VERBETEREN  door je vetverbrandingscapaciteit te verhogen

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

CARDIO OEFENINGEN

Cardio oefeningen verbeteren de bloedsuikerregulatie, versterken de hart en de bloedvaten en verhogen de inulinegevoeligheid. Onze coaches kijken samen met jou welke oefeningen je graag doet en stellen een programma op maat op. Je traint op de loopbanden (stappen, snelwandelen, lopen), op de fietsen en op de roeitoestellen, dit zijn allemaal geweldige cardio oefeningen die je hele lichaam trainen en die je bloedsuikercontrole verbetert.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

KRACHTOEFENINGEN

Door krachttraining te doen reageren de spieren beter op insuline, waardoor de opname van glucose door de cellen verbetert en dit helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Het is belangrijk om krachttraining op een veilige en effectieve manier uit te voeren. We beginnen met lichtere oefeningen en bouwen geleidelijk de intensiteit op. Tijdens de 5 weken cursus afslanken doe je 2x per week krachtoefeningen.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

(HER)STARTEN MET REGELMATIG BEWEGEN

We weten dat het niet eenvoudig is om te (her)starten met bewegen. Daarom organiseren we deze 5 WEKEN AFSLANK CURSUS.
De oefeningen (2x sessies per week gedurende 5 weken) zijn van korte duur en zijn variërend en uitdagend, zodat je bewegen leuk gaat vinden en blijft volhouden. Door op regelmatige basis deze oefeningen te doen, zal je insulinegevoeligheid verbeteren en je bloedsuikerspiegel verlagen.

 

 

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen

Indien je browser dit formulier niet ondersteunt, kan je jouw gegevens (naam, voornaam, postcode, telefoonnummer)
doorgeven via email: info@europeanfitnessacademy.be

BEWEGEN ALS MEDICIJN BIJ DIABETES

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Je start met een GRATIS intakegesprek met de coach

Tijdens het intakegesprek met de coach wordt er gekeken naar je mogelijkheden en eventuele beperkingen, op basis hiervan wordt een individueel programma opgemaakt. Indien nodig worden de toestellen ingesteld op belasting nul, zodat je langzaam kan opbouwen.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Begeleiding door onze TOP coaches

De oefeningen worden je aangeleerd, je start steeds op je eigen niveau. Deze 5 WEKEN CURSUS is tevens de ideale instap manier om te (her)starten met bewegen. Iedereen kan dus deelnemen, ongeacht je conditie of (beweeg)niveau.

5 weken afslank cursus, we werken aan je vetverbranding en conditie, zo kan je gezond afslanken

Begin- en eindmeting en je rapport na 5 weken!

Je traint 2x in de week gedurende 5 weken. De sessies vinden plaats tijdens de openingsuren van de club, zowel overdag als s’avonds en in het weekend. Je traint dus op de uren dat je het beste past. We starten met een cardioproef en een krachtproef. De toestellen worden voor je ingesteld op basis van je resultaat. Na 5 weken meten we je progressie en ontvang je je rapport.

Weet jij wat de voordelen zijn van afslanken als je diabetes hebt?

 

Afslanken heeft een positieve invloed op diabetes, met name diabetes type 2. Diabetes type 2 wordt gekenmerkt door insulineresistentie, waarbij de cellen in het lichaam minder gevoelig worden voor insuline. Gewichtsverlies verbetert de insulinegevoeligheid en helpt de bloedsuikerregulatie.

Door af te slanken en een gezond gewicht te bereiken, kan de je je bloedsuikercontrole verbeteren. Dit leidt tot een verlaging van de bloedsuikerspiegel, een betere insulinegevoeligheid en een vermindering van de behoefte aan diabetesmedicatie. In sommige gevallen kan gewichtsverlies zelfs helpen bij het omkeren van diabetes type 2 (!).

Geniet van deze voordelen van als je start met bewegen bij diabetes:

  • Verbeterde bloedsuikerregulatie
  • Verminderde insulineresistentie
  • Lagere behoefte aan medicatie
  • Verlaging risico op hart- en vaatziekten
  • Verlagen bloeddruk
  • Cholesterolgehalte verbeteren

Wens je je bloedsuikerregulatie te verbeteren en te (her)starten met bewegen?

Opgelet: niet voor gevoelige lezers!

Heb je diabetes en overgewicht? Te veel buikvet door overgewicht leidt tot verhoging van hart- en vaatziekten
omdat visceraal vet zich rond de organen ophoopt, kan het de bloedvaten verstoppen en de bloedstroom beperken.
Dit leidt tot beroertes en hartaanvallen en andere vreselijke aandoeningen

Deze 5 WEKEN CURSUS AFSLANKEN is een initiatief van EUROPEAN FITNESS ACADEMY met de steun van de BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA ❤️

© European Fitness Academy | European Fitness Academy is een geregistreerd merk | Voorwaarden Deelname | Disclaimer & Privacy